Hirdetés

Warhammer 40K: Dawn of War 2 - A Birodalom ellenségei

|

Ismerd meg ellenséged! Ez a mottó már évezredek óta a stratégák jelszava. Lássuk hát a Dawn of War 2 felhozatalát.

Hirdetés

Túlzottan nagy meglepetésekre persze nem kell számítani. Aki ismeri a Warhammer 40K univerzumot, vagy játszott az első résszel, nem érheti túl sok meglepetés. Az univerzumban található ellenséges lények nagy részével már találkozhattunk, egyedül a tyranidák jelentenek majd újdonságot. A Relic persze hülye lenne minden új egységről lerántani a leplet idő előtt. Az orkok maradtak olyan amilyenek voltak, az eldák misztikusabbak mint valaha, a tyranidák pedig gusztustalanok, és egy kicsit az alienre hajaznak. Az epizodikus formában érkező második epizód azonban ettől még iszonyat nagy játék lesz, szerintem nyugodtan megbízhatunk a Relic programozóiban. Igaz, első körben csak a Space Marines csapattal tolhatjuk a single kampányt, de multiban biztosan megleshetjük a többi népet is, és a következő részekben pedig nyilván egy kis történetet is kapunk az idegen fajokhoz járó kampánnyal. Videó sasol, nyál csorgat, 3...2...1...

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)