Hirdetés

Volt egyszer egy Heavenly Sword 2?

|

A PlayStation 3 egyik legjobbnak tartott nyitócíme a mai napig nem kapott folytatást.

Hirdetés

Több, mint egymillió eladott példánnyal, és 80 százalékos kritikai átlaggal mindenképpen a PS3 jobban sikerült nyitócímei közé sorolható a Heavenly Sword.



A God of War könnyedebb hangvételű kiadásaként is felfogható alkotásban Narikót, alakítottuk, a lányt, kinek érkezését senki sem várta. Népe annak a fiúnak a megszületésére számított, aki egy jövendölés szerint megszabadítja őket az elnyomóktól. Narikóra így hatalmas teher nehezedett, de minden tőle telhetőt elkövetett, hogy térdre kényszerítse a Raven Lordot.

Nariko akcióban


A játék nem sikerült rosszul, de a Sonyval szakító Ninja Theory inkább más projekteken akart dolgozni, ezért hamar eltűnt a süllyesztőben a folytatás terve. Időnként felröppentek ugyan pletykák, de egészen mostanáig semmit olyasmivel nem találkoztunk, ami kicsit is emlékeztet arra, ahogyan egy bizonyítéknak ki kellene néznie.

Szamuráj


Nos, újabb meg nem erősített hírek szerint a Sony Cambridge nekilátott a munkának, ám azt egy idő után lelőtte az anyacég. Hogy ebből mi igaz, azt nem tudjuk, de a Ninja Theory szerint akár igaz is lehet, hogy a Sony megpróbál - vagy legalábbis megpróbált - kihozni egy folytatást, ha már egyszer ő rendelkezik a jogok felett.

Kitin


A forrás olyan információmorzsákat is elhintett, amelyek szerint, az ellenfelek (Ravenek) páncéljainak tervezésekor egyrészt a szamurájokból, másrészt a rovarok kitinpáncéljából indultak ki a fejlesztők.
Fontos szerepet szántak két egymáshoz láncolt, ellentétes személyiséggel rendelkező vicces figurának, akikre csak ikrekként hivatkoztak.



Valamint utazásai során Nariko belebotlott volna egy sivatagi népbe, amely karavánokkal járja a homokdűnéket.

További képek a galériában!




Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)