Hirdetés

Voldemorttal is összefüggésbe hozható a Hogwarts Legacy rosszfiúja

|

Egy névazonosság is összeköti a történet szálait a 100 évvel később játszódó Harry Potter-könyvekkel.

Hirdetés

A múlt héten tartott State of Playen végre komolyabb betekintést kaptunk a valamikor az ünnepi szezonban érkező Hogwarts Legacy játékmenetébe, a látottak pedig nem igazán könnyítették meg a várakozást, mert ha a végeredmény csak feleannyira lesz varázslatos, mint amilyennek tűnt, a Harry Potter-univerzum rajongói már akkor is örülhetnek.

A negyedórás bepillantás aktivizálta a fórumozókat is, akik kiszúrtak egy szálat, ami a könyvek főgonoszához, Voldemorthoz köti a 100 évvel korábban játszódó történet egyik rosszfiúját.

Hirdetés

A koboldvezér Ranrokkal szövetkező Victor Rookwood vezetékneve ugyanis megegyezik Augustus Rookwoodéval, aki az első varázslóháború alatt a Mágiaügyi Minisztérium munkatársaként valójában Halálfaló és a Sötét Nagyúr kémje volt, majd évekre az Azkabanban végezte, miután Igor Karkaroff, a Durmstrang későbbi igazgatója elárulta a kilétét.

A mellékes szerepet játszó karaktert a Harry Potter és a Tűz Serlege említi először, de később a Főnix Rendjében és a Halál ereklyéiben is visszatért, míg a filmekben csak a Tűz Serlegében láthattuk egy pillanatra.  A Hogwarts Legacyt fejlesztő Avalanche ugyan nem erősítette meg a kapcsolatot a két Rookwood között, de nem valószínű, hogy véletlen lenne a nevek egyezése.

Persze nem Rookwood az egyetlen karakter, aki szorosabb kapcsolatot teremt a könyvek szereplőivel: más ismert szellemek mellett teljes, ügyetlenül lenyakazott valójában üdvözölhetjük majd Félig Fej Nélküli Nicket is, aki már a 19. században is a Griffendél-ház kísérteteként rótta a Roxfort folyosóit.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)