Hirdetés

Vízhűtéses HD 4870 X2!

|

Az AMD legújabb zászlós hajója igen kimagasló teljesítményre képes, ugyanakkor emellé szinte elengedhetetlen a jó hűtés.

Hirdetés

Erre kínál megoldást a CoolIT legújabb fejlesztése. A cég mérnökei egy, az egész kártyát lefedő vízhűtő blokkot álmodtak meg. Ezzel a blokkal szinte mindenki számára megfelelő hűtő teljesítmény érhető el, ráadásul ha az egész vízhűtő rendszert nézzük igen halk is lesz a gépünk. Főleg, ha a gyári nem túl zajszint barát hűtőket nézzük.

coolit.jpg


A vásárlók megnyerése érdekébe a cég teszteket is végzett, a HD 4870 X2 grafikus kártyák tuningolhatóságával kapcsolatosan. Ennek eredményeit itt tekinthetitek meg!
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)