Hirdetés

Virtuális sziget 26K dollárért!

|

Egy - szerintem pöttyedt elmeroggyant, vagyiszonyat gazdag - 22 éves srác komoly összegett költött, hogy övé lehessen egy virtuális sziget. Még annak idején indult egy licit, melyben bárki adhatott ajánlatot a Project Entropia, Treasure Island nevezetű terepének megvételére. Zachurm "Deathifier" Emegen nem kevesebb, mint 26 500 dollárt (közel 5 milla HUF) pengetett ki érte, és akár hiszitek, akár nem, ez nem virtuális pénz :) De jó is lenne, ha már én se tudnám mire költsem a HUFomat :D Tény, hogy a srác nem járt rosszul. A játék ugyanis úgy működik, hogy valódi pénzt forgatnak bele a virtuális játékba, és az ott szerzett javakból újra készpénz lesz. Miután a srác kiadja majd szigetének nagy részét, illetve adóztatja a játékosokat, hamarosan igen szép pénzösszegre tesz szert!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)