Hirdetés

Virtuális pótszilveszter

|

Aki esetleg nem tudott szilveszterkor rendesen a pohár fenekére nézni, ne essen kétségbe, most megteheti a játéközön.hu segítségével.

Hirdetés

A mai játéközön ajánló kifejezetten az egészség megóvás érdekében jött létre. A virtuális italozásnak több előnye is van az igazival szemben. Egyrészt ugye sokkal olcsóbb. Másrészt aki úgy igazán becsiccsent, az másnap igen nyomorúságos állapotba kerül általában. Amennyiben eme csodás flashjátékkal intézzük el magunkat, a másnaposságot is megússzuk, és hát ki nem esküdött még meg soha, egy jól sikerült ordenáré party után, hogy ennyit többet sose! A játék célja maximálisan egyszerű: igyunk minél gyorsabban minél többet. aztán vezessük egy kicsit a porcelán buszt, majd mehet minden tovább. Hétvége lévén, gondolom úgyis sokan tervezik ezt a műsorszámot estére, így akár néhány tippet is kaphatnak, hogyan is iszik egy igazi tökös legény. Nah, igyunk!(katt a képekre)

 

drunk1.jpg

drunk2.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)