Hirdetés

Virginia-i tragédia - események a virtuális világból

|

A Virginia Tech-en pár napja történt szörnyű tragédia óta mindenki másképp gyászol az Egyesült Államokban. Ross Perkins, az egyetem egyik kutatója úgy döntött, hogy emel egy emlékművet az áldozatoknak a Second Life című MMO-ban.

Hirdetés

Az emlékművet a "Hokie Stone" nevű textúra borítja, mivel a Virginia Tech valóéletbeli épületei ebből az anyagból készültek. Az alkotáson egy kis tábla is található, amelyen a látogatók megoszthatják a gondolataikat a világgal és a többiekkel.
Perkins most éppen egy falat épít az emlékmű mellé. Elmondása szerint ez az ő hozzájárulása a megemlékezéshez, és bár hallotta, hogy az SL-ben korábban gyertyás megemlékezést tartottak, azon nem vett részt, mivel Virginiában volt barátaival az ottani ceremónián.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)