Hirdetés

Vikings - Wolves of Midgard - megérkezett az első trailer

|

A Kalypso Media napokban bejelentett RPG-jéről eddig nem sokat lehetett tudni, de a tegnap megjelent előzetes trailerből már néhány dolog kiderült.

Hirdetés

A Kalypso Media új játékáról, a Vikings - Wolves of Midgardról ezidáig csak képeket lehetett látni, viszont a napokban megjelent az előzetes trailer, így már kicsit a játékmenetbe is betekinthettünk.

A történet szerint a játékosok Jotan, a félelmet nem ismerő viking bőrebe bújhatnak, és vele szállhatnak szembe Ragnarok legkülönfélébb bestiáival. A játék középpontjában tehát a viking mitológia és legendák állnak, így ennek megfelelően az ehhez hű fegyverek mellé varázslatok is társulnak. Pörölyünk, kétkezes kardunk vagy íjunk mellé tehát bevethetjük a viking istenek erejét is Ragnarok szörnyei ellen.

A sztori módot egyedül, vagy online co-opban is végig lehet majd vinni, de ha ez valakinek nem lenne elég, akkor a Trials of the Gods nevű kihívás módban küzdhet rekordpontokért és speciális kiegészítőkért.

A Diablo mechanikáira emlékeztető játéknak egyelőre nincs pontos megjelenési dátuma, várhatóan 2017 elején érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Mit szóltok a trailerhez, várjátok már a Vikingset?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)