Hirdetés

Vikingek a jégen

|

Üdv! Aki ma nálunk keres időtöltést, az jégbe zárt vikingeket és egy régi nagy klasszikust talál.

Hirdetés

A techno viking óta valahogy fenntartásokkal állok a népcsoporthoz. Mai első Játéközön.hu ajánlatunk, az Ice Braker viszont teljesen más képet fest ezekről a hideg északiakról. Először is nem kigyúrt, agresszív kétméteres állatokkal játszunk, hanem alacsony, tömzsi, és bajba jutott kis szőrgomolyagokkal. Egyesek közülük valahol a pályán a jég fogságába estek. Nekünk viszont megvan az a képességünk, hogy az egér bal gombját lent tartva egyszerűen lenyisszantjuk, elvágjuk, feldaraboljuk a jeget ott, ahol épp szükséges. Kell ezt csinálni úgy, hogy a megmentett barbár valahogyan a hajóra kerüljön. Ott már várja egyik társa a kalapáccsal, és ha kell, kőkeményen odacsap. (Ha bejön a játék, próbáld ki mellé a hasonló elveket valló Splittert is.)

viking.jpg
 

A mai második játék tulajdonképp nem egy, hanem ...sok. Egy kedves és az old school játékok iránt fogékony barátunk teszi jelenleg értünk, hogy az Internet legeldugottabb bugyraiból előkaparva a legendás MegaMan sorozat első hat részét, megosztja azokat velünk a Játéközön.hu-n. Ezer köszönet érte.  Tehát itt van nekünk a jószívű MegaMan (vagyis mi), akit Dr. Light szerelt össze. Ellenfeleink szintén Megák, akik képességeik szerint lettek elnevezve,  úgymint GutsMan, CutMan, ElecMan, IceMan, FireMan és nem utolsó sorban BombMan, illetve a főgonosz Dr. Wily. Mielőtt bárki belevetné magát eme kiváló klasszikusok nyüstölésébe, célszerű angol nyelvezetűre átállítani a billentyűzetet, mivel a játék alapból arra van konfigurálva, és ezen nem tudunk változtatni. Katt a képre, és lehet válogatni.

megaman.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)