Hirdetés

Vigyázz: tele van a net Gotham Knights spoilerekkel!

|

A játék ugyan nem szivárgott ki, de a művészi album már a vártnál korábban elkezdett a rajongók kezébe jutni, és nem mindenki fogja vissza magát.

Hirdetés

Néhány hetet még várnunk kell a következő nagy DC-játék, a Gotham Knights megjelenésére, amit egy külön megvásárolható művészi artbook is kísér. Ennek egyelőre nem kellett volna eljutnia azokhoz, akik megrendelték, hiszen számottevő spoilereket tartalmaz a játék cselekményét illetően, de egy viszonteladó benézett valamit. 

A Gotham Knights producere, Fleur Marty Twitteren kesergett azon, hogy nem érti, miért jó bárkinek, ha elspoilerez egy történetet. Ezt az váltotta ki belőle, hogy a netet ellepték a játék fordulatainak leírásai.

Hirdetés

Természetesen nem fogjuk itt elárulni, mik ezek, sőt, inkább figyelmeztetni szerettünk volna mindenkit, aki érzékeny a spoilerekre, hogy óvatosan járjon az interneten a következő néhány napban. 

A Gotham Knights október 25-én jelenik meg PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series konzolokra. Néhány újságíró már kipróbálhatta, és egyelőre nem túl pozitívak a visszajelzések: sokan unalmasnak, középszerűnek és érdektelennek találták az általuk próbált demó alapján, még ha egyébként a látvány elismerésre méltó is volt, és technikai problémák sem jelentkeztek. Hamarosan meglátjuk, az összkép mit mutat.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)