Hirdetés

Videókon a Crucible, az Amazon új shootere

|

A Relentless Studios új játéka gépigényéről is lehullt a lepel, szerényebb vasakon is szépen döcög majd a játék.

Hirdetés

Az Amazon Games Studios terveit ugyan sok helyen áthúzta a járvány, de legújabb játékuk szerencsére megúszta a halasztást. A csapatalapú, ingyenes TPS-lövölde bejelentéséről korábban már írtunk, viszont most újabb információkat közölt velünk a fejlesztőcsapat.

Hirdetés

Egy sor új érdekes videóban mutatja be a stúdió a launchkor játszható különböző játékmódjait. A start napján három különböző összecsapásban vehetünk részt: a Heart of the Hives, a Harvester Command és az Alpha Hunters lesz elérhető számunkra.

A Heart of the Hives egy "search and destroy" alapú játékmód, ahol 4v4 felállásban kell majd megküzdeni egymással. A pálya különböző pontjain hatalmas és veszélyes kaptárok lesznek elszórva, amik nem túl kedves szörnyeket rejtenek magukban. A fő cél, hogy elpusztítsuk ezeket a szörnyfészkeket és a fészek szívét megszerezzük. Aki előbb gyűjti össze a három kaptárlelket, az nyer. Természetesen a fő hangsúly a másik csapat legyőzése a lelkek gyűjtögetése közben.

A Harvester Command már egy fokkal emeli a tétet, itt 8 fős csapatok esnek egymásnak. A pálya célja, hogy a bolygóból kibányászott, értékes erőalapú esszenciát megszerezzük. Ezt az anyagot bányászgépek segítségével fogjuk kivételezni. A térkép különböző pontjaira lesznek elszórva a bányák, azokat elfoglalva pedig már csorog is a pont a mi csapatunkhoz. Aki előbb éri el a 100 pontot / egységnyi anyagot, az nyeri meg a mérkőzést. Nem lesz elég csupán elfoglalni ezeket a bányákat, meg is kell majd tudni tartani őket, hogy biztos legyen a győzelem.

A harmadik játékmód pedig az Alpha Hunters. Ebben a felállásban nyolc darab kétfős csapat fog egymásnak esni, az nyer, aki utoljára marad életben. A pályán különböző feladatok várnak ránk, amikkel szintet lépve erősíthetjük különleges képességeinket. Ha a harcok során kiesne a társunk, ne csüggedjünk, ugyanis összeállhatunk más olyan vadásszal, aki hozzánk hasonlóan elvesztette társát. Ez a szövetség viszont addig tart, amíg be nem kerülünk az utolsó hármasba, ahol pedig a jó öreg mexikói felállás vár majd ránk. Egyedül az alap társunk, aki ilyenkor nem fordul ellenünk.

A stúdió nem volt rest a gépigényt illetően sem, ugyanis a Steames felületükre már fel is töltötték a játék gépigényét. Nem kell aggódni ezen a téren, ugyanis elnézve az adatokat gyengébb gépeken is viszonylat szépen fog futni a játék. A Crucible amúgy saját, Amazon Lumberyard névre keresztelt motorjukat használja, aminek a CryEngine adja alapját.

Crucible minimum gépigény

Op. rendszer: Windows 7 (64 Bit-es verzió)
Processzor: Intel i5-3570 or AMD FX-6300
Memória: 8 GB RAM
Videókártya: GTX 660 vagy ATI Radeon HD 6950
Szabad hely: 15 GB 

Crucible ajánlott gépigény

Op. rendszer: Windows 10 (64 Bit-es verzió)
Processzor: Intel i5-6500 (3.2 Ghz) or AMD Ryzen 3 2200G
Memória: 8 GB RAM
Videókártya: GTX 1060 vagy Radeon RX 570
Szabad hely: 15 GB

A játék jövő héten, május 20-án fog PC-re megjelenni és ingyenesen elérhető lesz mindenki számára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)