Hirdetés

Jön a Crucible című free-to-play lövölde robotokkal és űrlényekkel

|

Az Amazon Games Crucible címmel egy csapatalapú ingyenes TPS játékot jelentett be, de vajon mekkora igény van még erre a stílusra a jelenlegi kínálat mellett?

Hirdetés

Talán meglepő lehet egyeseknek, de az Amazonnak is van játékstúdiója. A The Grand Tour Game névre keresztelt versenyjátékuk már meg is jelent, készül a New World című MMORPG-jük, nemrég kellett elhalasztaniuk a saját játékstreaming szolgáltatásukat, a Project Tempót, most pedig leleplezték egy vadonatúj projektjüket, amellyel a játékipar újabb piacára szeretnének betörni. A Crucible egy PC-re készülő, free-to-play, csapatalapú shooter lesz, amelyben a vadászok (tíz különböző karakter egyedi képességekkel és fegyverekkel) csapatokat alkotva szállhatnak szembe trükkös ellenfelekkel és ellenséges lényekkel, miközben teljesítik a kitűzött célokat. 

Hirdetés

A stúdió szerint a Crucible három játékmóddal rendelkezik majd induláskor: az első, a Heart of the Hives egy 4v4-es mód PvE és PvP elemekkel, amelyben kaptárokat kell legyűrniük a játékosoknak; a PvP-re kiélezett Alpha Huntersben a nyolc pár vadászból két csapat maradhat csak a végén; a Harvester Command megfordítva az Alpha Hunters koncepcióját és két nyolcfős csapatnak kell pontokat szereznie az "Essence Harvesterek" elfogásával, az első száz ponttal rendelkező brigád nyeri a mérkőzést. 

Az esszencia gyűjtése lehetővé teszi majd, hogy fejlesszük a vadászokat és a képességeiket, a stúdió szerint pedig a játék gyors iramú meccsei megkövetelik majd a játékosoktól, hogy folyamatosan újratervezzék a stratégiájukat és alkalmazkodjanak az ellenfelek mozgásához, valamint az állandóan változó bolygóhoz.

A Crucible megjelenés május 20-án várható a Steamen. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)