Hirdetés

VideoGamer - 2008 legjobb PC-s játékai

|

Újabb toplista megszületését ünnepelhetjük, ezúttal 2008 legjobbnak tartott PC-s alkotásai kerültek boncasztalra.

Hirdetés

A VideoGamer.com szerkesztői összeállították az idei esztendő legjobb, asztali rendszerekre megjelent alkotásait. Az év végére időzített mérhetetlen mennyiségű toplista összetétele minden esetben felvet bizonyos kérdéseket és esetenként komoly összetűzéseket eredményez. A most következő tízes listához érzésem szerint sokatoknak lesz hozzáfűznivalója, néhány helyezett a meglepetés erejével csapódhat arcunkba. A Grand Theft Auto IV elkötelezett rajongói, illetve ellenzői sajnos most értékelés nélkül maradnak, ugyanis a Rockstar megtépázott, dicsőített alkotása nem színesíti a mezőnyt, sőt, a poszt-apokaliptikus jövőnézettel hódító Fallout 3 nevét sem találhatjuk a legjobbnak kikiáltott alkotások között. Véleményeteket bekarcolhatjátok a hozzászólásokba, illetve szeretnénk felhívni figyelmeteket szavazásunkra, ahol Ti dönthettek a legjobbakról!

l4db.jpg
 

1. Left 4 Dead
2. Crysis Warhead
3. World of Warcraft: Wrath of the Lich King
4. Football Manager 2009
5. Spore
6. Command & Conquer: Red Alert 3
7. Sins of a Solar Empire
8. GTR Evolution
9.  Warhammer Online: Age of Reckoning
10. Warhammer 40,000 Dawn of War - Soulstorm
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)