Hirdetés

Ventilátor mester Japánból!

|

A kiváló ventilátorairól és hűtőiről ismert japán Scythe, a Kama Meter után újabb ventilátorvezérlővel rukkolt elő.

Hirdetés

A Kaze Master néven futó termék technikailag nem hordoz magán túl sok újdonságot. A potméterek segítségével 4 ventilátort vezérelhetünk 3,7 V és 12 V közötti feszültséggel, egymástól teljesen függetlenül. A szélkeverők a legtöbb vezérlővel ellentétben nem csak szabályozhatóak, de ki is kapcsolhatjuk őket. Emellett 4 db hőmérséklet szenzor jeleit is leolvashatjuk a kijelzőről Celsius fok illetve Fahrenheit mértékegységekkel egyaránt. A két funkcióhoz riasztási opció is társul, ami extrém alacsony fordulatszám vagy 75°C fölötti hőmérsékletnél aktiválódik. Mindenképpen hozzá kell tenni, hogy a sokszor zavaró riasztási vinnyogás, egy jumperrel kikapcsolható!

 

Az igazi érdekesség a kinézetben rejlik. A letisztult panel kikapcsolt állapotban szinte teljesen homogén felületet mutat, és bekapcsolva is csak a megjelenített értékek látszanak a VFD kijelzőn. Az anyaghasználat nem mond ellent a Scythe minőségről alkotott elveinek, ehhez mérten a gombok is fémből készültek. A termékről bővebb információt eredeti cikkünkben találtok!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)