Hirdetés

Védjünk várat hősiesen!

|

A mai játéközön ajánlónkban egy elsőre már unalmasnak tűnő várvédős játékot prezentálunk.

Hirdetés

Az ilyen tower defense, és várvédős stuffok már ellepték a világhálót jó ideje. Ahogy azonban fejlődik a technika, és növekszenek a sávszélességek, meg egyre több ideje lesz az ilyen csacskaságok programozóinak, egyre vadabb alkotásokat találhatunk.

A The Great Siege is egy ilyesmi cuccos. Elsőre azt hittem csak simán katapultozni kell vadul kattingatva, meg minden. De nem. Itt kérem farmokat kell építeni, katonákat kell besorozni, bányákat létrehozni, hogy legyen nyersanyag a jobbfajta épületekhez. És akkor még ott van a kampány, melynek hála nem mindig ugyanott kell lődöznünk. A harc mondjuk nem éppen forradalmi, de azért egy-két jó ötlet itt is van. Amúgy is eszembe jutott a vicc, hogy mit csinálnak a várvédők, ha unatkoznak? Elfoglalják magukat. Na, inkább szaladjatok a Játéközönre, és legyetek hősök!(katt a képre)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)