Hirdetés

A végső Opera Wii-re

|

A Nintendo kiadta a Wii-re tervezett Opera böngésző végeleges formáját, amelyet egy kissebb rendszer update után már húzhatnak is lefele az érintett tulajok.

Hirdetés

Az Opera Wii verziója egyébként olyan előnyökkel kecsegtet, mint a tökéletesített indítófelület, a gyorsabb zoomolási és scrollozási lehetőség, a beépített Google és Yahoo kereső valamint különböző szülői felügyeleti eszközök. A próvaverzió ugyan már elérhető volt december 22-től, ám sok hiányosságot tartalmazott még. A végső változat kényelmesebb könyvjelző technológiával, tisztább betűkkel és gombokkal és nem utolsó sorban a Wii kontrollerének egérszerű használatával érkezik. Ha gondolkozol a váltáson gyorsan dönts, mert a böngésző csak júniusig lesz ingyenes, utána már 500 Wii-pontba fog kerülni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)