Hirdetés

Végleg bezár a 007 Legends fejlesztője

|

A Eurocom nem tudta elkerülni végzetét, a Legends bukását követően ők is hasonlóan jártak.

Hirdetés

Emlékszem, a játék megjelenésekor szegény Chavalier és EndreMan kolléga teljesen ki volt kelve magából, mennyire rosszul is sikerült a 007 Legends.

Úgy tűnik, nem csak ők gondolták így, hanem a nagyközönség is, a kiadó pedig látva a visszajelzéseket, döntött: múlt hónapban 150 Eurocom tagot rúgtak ki, és csak 42-t hagytak meg, hogy mobilos játékokra koncentráljanak. Az ötlet nem vált be, a megmaradt munkatársaknak is menniük kell, 25 év közös fejlesztés után.

A hivatalos indoklás a 2008. óta tartó egyre kevesebb PC-s és konzolos eladásokat említi, de lássuk be, hogy valószínűleg nem ez a valós indok, hanem a játékok minősége. Pedig a Eurocom olyan címeken dolgozott, mint a Harry Potter, vagy a James Bond, melyekből elég sok mindent ki lehetett volna hozni. Nem sikerült.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)