Hirdetés

Vásárolj most videokártyát, és Mortal Kombat X-et kapsz mellé ajándékba!

|

Lassan itt az ideje, hogy megvedd a karácsonyi ajándékokat - az AQUA ajánlatával egy dobozos, PC-s Mortal Kombat X játékot is beszerezhetsz új videokártyád mellé!

Hirdetés

A karácsonyi bevásárlás stresszes, ha az ember mindent az utolsó pillanatra hagy. Sokan újítanak ilyenkor gépet, és a készletek gyakran már novemberben kifogynak.

Ráadásul az év legizgalmasabb hónapja áll előttünk olyan megjelenésekkel, mint a Fallout 4, az Assassin's Creed Syndicate PC-s változata, a Star Wars Battlefront, a Call of Duty: Black Ops III és a StarCraft II: Legacy of the Void. Ha valamelyik miatt egyébként is terveztél gépet újítani, most itt a remek lehetőség: az AQUA ajánlatában dobozos, PC-s Mortal Kombat X jár az ASUS STRIX-GTX950-DC2OC-2GD5-GAMING videokártya mellé!

Ha egy kategóriával feljebb lépnél, nézd meg az ASUS GTX 960-as kártyáit: most bizonyos típusokhoz egy ASUS ROG SICA egeret adnak ajándékba.

Siessetek, nehogy lemaradjatok ezekről. További ajánlatokért látogass el az AQUA weboldalára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)