Hirdetés

Van esély az Xbox 360-as Steamre

|

A Valve még mindig nem vetette el, hogy népszerű szolgáltatását a Microsoft konzolján is elérhetővé tegye.

Hirdetés

A három nagy közül (PC, PlayStation 3 és Xbox 360) kettőn már használhatjuk a Steamet, azonban a Microsoft még nem volt hajlandó jóváhagyni a szolgáltatás elérhetőségét otthoni konzolján.

Chet Faliszek állítása szerint a Valve még reménykedik abban, hogy sor kerül a Steam Xbox 360-as megjelenésére. Múlt hónapban Gabe Newell kijelentette, hogy nem azért nincs Steam Xbox 360-on, mert exkluzivitási szerződést írtak alá a Sony-val, hanem mert a Microsoft nem engedélyezte. Az Xbox 360-as Portal 2 háza táján folynak munkálkodások, de azon kívül, hogy "meglátjuk", Faliszek nem tudott bíztatóbbat mondani. A Steam sajnos még PlayStation 3-on sem működhet a Valve teljes felügyelete alatt, a játékok frissítéseinél a Sony jóváhagyására van szükség. Ennek megváltoztatásával kapcsolatban is csak annyit tudtunk meg, hogy "várnunk kell". Összegezve tehát a Valve csupán a Microsoft jóváhagyására vár, meglátjuk, hogy az óriás végül enged-e.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)