Hirdetés

Igencsak bosszantó ellenfél lehet a Valorant kamerás ügynöke, Cypher

|

Valószínűleg nem ez a karakter sebzi majd a legtöbbet egy meccs során, de mindenképp hasznos tagja lehet a csapatnak.

Hirdetés

Zajlik a Valorant bétatesztje, így végre élesben is meg lehet nézni, milyen kompetitív lövöldét tudott összerakni a League of Legendset is fejlesztő Riot Games. A játékban egyedi képességekkel rendelkező hősök közül válogathatunk, és most a fejlesztők ismét bemutattak egyet közülük picit részletesebben.

Hirdetés

Cypher egy elég érdekes ügynök lesz, mivel egyik speckó képessége sem sebzi majd az ellenfeleket, de ez közel sem jelenti azt, hogy veszélytelen lenne a fickó. Meccs közben ugyanis nagyon könnyedén meg tudja lepni az ellenséges csapatot a lerakható csapdáival, és még egy kamerát is el tud helyezni a pályán, amelyen keresztül nyomon követheti az eseményeket, hogy aztán a megfelelő pillanatban nézhessen ki a fedezék mögül.

A Riot Games pedig egy rövid, viszont informatív videóban mutatta be nekünk, miket is tud a karakter.

Nektek hogy tetszik Cypher?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)