Hirdetés

Vallási fanatikusok és kémek a Civilization V tavaszi kiegészítőjében

|

A Firaxis nemcsak az Xcom-ot fejleszti szép szerényen, hanem a remekbeszabott, de roppant veszélyes (ott lehet ragadni előtte egy életre) Civilization V-öt is bővíti.

Hirdetés

Sid Meier és csapata nem ül a babérjain, nagyon nyomják a zseniális Civilization V-öt, tavasszal esedékes a tartalommal megpakolt kiegészítő érkezése. 

Lesz itt minden, mi szemnek és szájnak egyaránt ingere. Ismét bevezetik a vallást, újragondolják a kémkedést és a diplomáciát, lesznek új egységek, csodák és épületek, bemutatkozik kilenc új civilizáció, illetve az azokhoz tartozó vezetők, valamint számos új játékmód is terítékre kerül. A baj csak az, hogy megint toljuk majd ezerrel a Civilization V-öt hajnalig, aztán karikás szemekkel jövünk másnap dolgozni és csak annyit bírunk kinyögni, hogy csak még egy kört. Sebaj, ilyen áldozatra hajlandó vagyok!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)