Hirdetés

10 játék, ami tökéletes Valentin-napra

|

A mai nap tökéletes alkalom arra, hogy szerelmedet is bevond a videojátékok bűvkörébe. Mutatjuk, milyen címekkel érdemes próbálkozni, ha a közös játék a terv az estére.

Hirdetés

Újra elővettük ezt a tavalyi cikket, hiszen ebben az évben is szeretnénk pár ötlettel kedveskedni a gamer szerelmespároknak. Ünnepeljétek ti is párotokat és a kapcsolatotokat egy közös játékkal!

Valentin-nap alkalmából a legtöbbeknek a szokványos virág, vacsora, mozi trió jut az eszébe páros programként, pedig akár remek videojátékokkal is bearanyozhatjátok ezt a napot. Különösen jó lehetőség ez arra is, hogy a játékok irányt kevésbé érdeklődő kedvesedet bevond a gamervilágba.

Keep Talking and Nobody Explodes

Talán ez az a cím, ami leginkább alkalmas a videojátékok iránt szkeptikus emberek meggyőzésére. A játékban egy bombát kell hatástalanítanotok, úgy, hogy egyikőtök látja csak a szerkezetet, a másik fél pedig a bomba használati utasításait böngészve instrukciókkal látja el őt a siker reményében. Készüljetek fel, rengeteget fogtok nevetni! 

Overcooked

Ha végeztetek az esti vacsorával, akkor indulhat a virtuális főzőcske, amit akár egyetlen kontrollerrel is gond nélkül tudtok ketten játszani. Alapos tervezést igényel a konyhai munka, csak olyan párok tudják majd az összes rendelést teljesíteni, akik között tökéletes összhang uralkodik. 

Lovers in a Dangerous Spacetime

Ebben a kedves kis coop űrlövöldében nem kisebb feladat hárul rátok, mint az egész világegyetem megmentése. A ti feladatotok lesz, hogy újra elárasszátok szeretettel az egész univerzumot. Kell ennél több Valentin-napon? A játék egyébként ebben a hónapban ingyenesen letölthető az Xbox Live Gold előfizetők számára.

Mortal Kombat XL

A Valentin-nap bűvköréből egy pillanatig sem ránt majd ki egy kis vérengzés, ha azt a pároddal közösen hozzátok össze. Valójában bármelyik verekedős játék megteszi, de nem fogtok csalódni, ha a Mortal Kombat X kibővített változata mellett teszitek le a voksotokat, ahol akár az Alien és a Predator bőrébe is belebújhattok. 

Guitar Hero Live és Rock Band 4

A közös zenélés remek páros program lehet ma este. Most kivételesen engedheted, hogy a párod válasszon dalt, egyszer te is kibírod, hogy lepörögjön az a Katy Perry nóta. Közösen igazi rocksztárokká válhattok, a virtuális közönség pedig garantáltan odalesz a duótok előadásáért. 

Just Dance 2017

Ha már ti vagytok a környék legprofibb zenészei, akkor ideje kicsit a testet is megmozgatni. Lényegében akármelyik Just Dance epizódot választhatjátok, az élmény változatlan marad. A tévé előtt táncolva mindenkiből előbújik az igazi partifenevad, csak arra kell majd figyelnetek, hogy törékeny dolgok ne maradjanak kartávolságban. 

Just Sing

Szerenádot adni a szerelmednek végtelenül romantikus dolog, de talán ma este mégse térdelj le az erkélye alá, hanem inkább énekeljetek el együtt pár remek számot. A produkciótok után külön remek móka lesz visszanézni az arról készült felvételeket, főleg akkor, ha vicces filtereket is pakoltál a videóra. 

Bármilyen arcade autóverseny 

Attól függően, hogy milyen platformmal rendelkezel, bátran válogass olyan könnyed autós címek közül, mint a Mario Kart epizódok, a Joy Ride Turbo, vagy éppen a Sonic All Stars. Vigyázz, érdemes észben tartani, hogy azért ne vegyétek halálosan komolyan a versengést, ne legyen végül sértődés a dologból!

Pokémon GO

Már közel sem övezi akkora érdeklődés a Niantic zsebszörnygyűjtögetős játékát, mint a kezdetekben, de mivel végre kezd jóra fordulni az időjárás, ma akár a szabadban is tölthettek egy kis időt. Ezalatt pedig érdemes a felbukkanó pokémonokat is figyelni, hiszen ünnepi esemény fut jelenleg a játékban, amely időtartama alatt ritka lények is gyakrabban tűnnek fel, illetve minden fogás dupla adag cukorkát jelent. 

LittleBigPlanet 3

Ha egy imádni való platformjátékot szeretnétek ma este elővenni, akkor felesleges tovább keresgélni, a LittleBigPlanet sorozat harmadik epizódját imádni fogjátok. A puzzle elemekkel megspékelt játékmenet kellő kihívást jelent majd, ráadásul ha rendelkeztek PlayStation Plus előfizetéssel, akkor most díjmentesen letölthetitek a játékot.

A fenti lista persze korántsem teljes, rengetek más játék alkalmas arra, hogy még szebbé tegye egy szerelmespár Valentin-napját. A kommentek közé bátran dobjátok be saját ötleteiteket is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)