Hirdetés

Válasszátok a Hotmailt a Gmail helyett - ezt szeretné a Microsoft

|

Érhető, hogy a redmondi gigász a saját rendszerét ajánlja a konkurencia hasonló szolgáltatása helyett

Hirdetés

Ezúttal azonban nemcsak arról van szó, hogy a Microsoft szerint az övék sokkal jobb, szebb ügyesebb - hiszen enélkül nem is mernék ajánlani, hanem egy olyan képességéről a Hotmailnek, amelyet a Gmail egyelőre nem tud, és amely esetleg áttérésre veheti rá azokat, akiknek ez fontos lehet.

A történetnek rengeteg köze van egy harmadik óriáshoz, a FaceBookhoz, amely lassan már önálló szórakoztató platformként fogadja be a különböző szolgáltatásokat. Gondolom szeretnétek megtudni, mi is ez a szolgáltatás, és hogyan is működik együtt a Hotmaillel - érdemes tehát laptársunk, a PC World cikkét elolvasni a témában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)