Hirdetés

Vadonatúj kiegészítőt kap az Age of Empires II: Definitive Edition

|

A Lords of the West megjelenésének napja előbb jön el, mint gondolnátok.

Hirdetés

Még az év elején számoltunk be arról, hogy megszépült és kibővült a világ egyik legjobb valós idejű stratégiája, az Age of Empires II: Definitive Edition pedig tökéletes arra, hogy nosztalgiázzunk kicsit és egyúttal elüssük az időt, amíg megérkezik a széria negyedik része. Bár időközben már az Age of Empires III: Definitive Edition is megjelent a 15 éves jubileum alkalmából, a Forgotten Empires nem felejtette el korábbi gyermekét és hamarosan új tartalmakkal fogja gazdagítani azt. 

Hirdetés

A csapat bejelentése szerint a Lords of the West névre keresztelt kiegészítő már előrendelhető, 2021. január 26-án pedig meg is jelenik, és elérhető lesz Steamen, valamint a Windows Store-ból is. A csomag két teljesen új civilizációt (burgundok, szicíliaiak), három vadonatúj kampányt (a brit Edward Longshanks bosszúhadjárata, a burgundok királyságteremtésére fókuszáló The Grand Dukes of the West és a szicíliaiakra összpontosító The Hautevilles), továbbá 16 új achievementet kínál a virtuális stratégáknak. Trailer még nincs, de a két civilizációról tudunk mutatni képet: 

Az Age of Empires II: Definitive Edition - Lords of the West tehát 2021 januárját zárja majd. Ti visszanéztek a játékba? Vagy épp ez hozta meg a kedveteket hozzá, hogy elkezdjétek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)