Hirdetés

Uwe Bollt nem érdekli a forgatókönyv

|

Gondolkodtatok már azon, hogy Uwe Boll hogy képes ilyen sebesen készíteni borzalmas filmjeit? Itt a válasz.

Hirdetés

A Mester egy interjúban elárulta sebességének és "hatékonyságának" titkát. Véleménye szerint az amerikai stúdiók túlságosan szigorúan állnak hozzá olyan "apróságokhoz", mint a forgatókönyv. Például képesek egy jelenetet akár többször is felvenni, sőt az előírt időjárást is kivárják. Ezzel szemben Ő egyszerre több kamerával vesz fel egy jelenetet, így kevesebb idő megy el rá. Az időjárással pedig nem foglalkozik: ha a forgatókönyv napsütést követel meg, és éppen zuhog az eső: hát ez van. A nézők úgy sem tudják, mi állt a forgatókönyben. Meg sem próbálok rávilágítani az előző mondatokban elhangzott ostobaságokra: akik megtalálják mindet, azok között egy elismerő vállonveregetést és egy Uwe Boll fényképet sorsolunk ki.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)