UT3 modokkal - PS3-on is!" /> UT3 modokkal - PS3-on is!"/>
Hirdetés

UT3 modokkal - PS3-on is!

|

Meglepő de az Unreal III PS3-as verziója annyira rugalmasra sikeredett, hogy futtatni fogja a játékhoz készül modokat, pályákat is.

Hirdetés

Sokan azzal pocskondiázzák a konzolokat (fejlesztők is többek között), hogy azért gyengék mert nincsen rájuk játékosok által generált tartalom. Az Unreal Tournament 3 PS3-as verziójánál nem kell ilyentől félni. Ugyanis a játék futtatni fogja a felhasználók által készített tartalmakat, modokat, pályákat. Így később könnyen előfordulhat, hogy egy PC-n készített, jól sikerült pályánkat, a haver majd a PS3-án játssza. Ez a lehetőség nagyban megnöveli a játék élettartalmát, hiszen ömleni fognak az új tartalmak, a konzolos verzióra is. Az Xbox360-as verzió várhatóan nem fogja támogatni ezt a lehetőséget, bár nekik meg lesznek GTA IV epizodikus tartalmaik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)