Hirdetés

Elindult a Uplay+, több mint 100 játékhoz férhetünk hozzá

|

Szeptemberben ingyenesen próbálhatjuk ki a Ubisoft előfizetését.

Hirdetés

Még az E3-on jelentette be a Ubisoft, hogy az Xbox Game Pass vagy az EA Origin Acces mintájára ők is megalkották saját előfizetéses szolgáltatásukat, melyben havi fix összegért cserébe a kiadó rengeteg ikonikus játékához férhetünk hozzá, a Uplay+ pedig mától hivatalosan is elindult.

Hirdetés

Ha szeretitek a francia kiadó játékait, akkor a szeptemberi hónap az iskolakezdésen kívül jó híreket is tartogat számotokra, ugyanis mától kipróbálhatjátok a Uplay+-t, ami  többek között olyan címekkel indul, mint az Assassin's Creed, a Far Cry, a Watch Dogs vagy a Ghost Recon Wildlands. A legtöbb játék esetében a prémium kiadásokat tartalmazza az előfizetés, tehát az összes DLC-t és/vagy Season Passt megtaláljátok a kiszemelt kedvencetekhez. Mindezek mellett az előfizetők korai hozzáférésben kipróbálhatnak olyan készülő címeket is, mint a Ghost Recon Breakpoint, de a Watch Dogs Legion is belekerül majd.

A Uplay+ 15 dollárba kerül, de a Ubisoft az indulásra egy akcióval is kedveskedik nekünk, ugyanis szeptemberben teljesen ingyen használhatjuk a szolgáltatást, azonban arra figyeljetek, hogy a hónap végén mondjátok le az előfizetést, különben ráterheli a következő hónap díját a számlátokra. Egyelőre elég döcögősnek tűnik a start, ugyanis több helyen (többek között nálunk) sem engedi elindítani az előfizetést a Uplay, de a hiba remélhetőleg hamarosan megoldódik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)