Hirdetés

Unreal Tournament 3 Black ingyenes hétvége

|

Május huszonnyolcadikától kezdődően ingyenesen kipróbálható az Unreal Tournament 3 Black.

Hirdetés

Hasonlóan a múlt héten megrendezett Team Fortress 2 akcióhoz, mindössze érvényes Steam regisztráció szükséges az ingyenes Unreal Tournament 3 Black hétvégén történő részvételhez. Szerencsés helyzetben találhatják magukat a rendszeres, visszatérő, esetleg vadonatúj GameStar vásárlók, ugyanis májusi számunkhoz csomagolt teljes verziós játékunk egyike éppen az Unreal Tournament 3!

Amennyiben választásotok az UT3-ra esett, úgy minden bizonnyal vidáman lövöldöztök valamelyik szerveren és gyűjtögetitek a hazai viszonylatban megtiszteltetést jelentő ***** anyád jutalomfalatokat. Holnap boldog-boldogtalan kipróbálhatja az Unreal Tournament 3 Black változatát, melyben helyet kapott az amúgy ingyenesen letölthető Titan Pack, valamint a közelmúltban megjelent 2.1-es verziószámú frissítés.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)