Hirdetés

Unreal motorral dolgoznak a Dark Messiah fejlesztői

|

A francia Arkane Studios munkatársakat keres új projektjéhez, ami az Epic legújabb generációs Unreal motorjára épül.

Hirdetés

A lyoni csapat a legendás Ultima Underworld legszebb hagyományait felelevenítő Arx Fatalis után, a Ubisoft felkérésére összerakott Dark Messiah PC-s és X360-as változatának leszállítása mellett teljes gőzzel dolgozott (és dolgozik most is) a The Crossing címre keresztelt Source motoros FPS-en, ami az ígéretek szerint ötvözi a szingli és multis játékmódokat, így emelve új evolúciós lépcsőfokra a műfajt.

Arx Fatalis

arxfatalis.jpg


Akik szerették a srácok eddigi munkáit, azok bizonyára örömmel veszik, hogy egy másik projekt munkálatai is megkezdődtek, legalábbis erről árulkodik a feladott álláshírdetés.

Dark Messiah

darkmessiah.jpg


Mission designer munkakör betöltésére keresnek megfelelő szakembert, az Unreal Engine 3-at használó, egyelőre meg nem nevezett játék az Electronic Arts égisze alatt jelenik meg PC-re, PS3-ra és X360-ra.

The Crossing

crossing.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)