Hirdetés

Unreal Engine 5-ös Half-Life 2 remake idézi fel, milyen szépnek láttuk a játékot maga korában

|

Két percnyi gameplay fájdítja a szívünket egy modern HL2-remake után.

Hirdetés

Hamarosan a Half-Life 2 is nagykorú lesz, hiszen a Valve magnum opusa november 16-án ünnepli a 18. születésnapját, amelynek persze már a gondolatától is szaporodni kezdenek az ősz hajszálak a halántékunkon.

Ennyi esztendő távlatából is elmondható, hogy a HL2 ma sem csúnya játék, ami a legifjabb gamereknek talán ad némi ízelítőt abból, hogy a Source motor által hajtott élmény milyen szépnek is számított a maga korában, nem beszélve a remek fizikai képességeiről. Egy nemrég feltöltött Unreal Engine 5-ös remake most felidézi a régi csillogást.

Hirdetés

A kétperces videót annak a TeaserPlaynek köszönhetjük, aki korábban a Silent Hill 2-t, az Assassin's Creed első részét és a Grand Theft Auto: San Andreas nagyjelenetét is újra gondolta az Epic Games következő generációs játékmotorjában. A Half-Life 2-nek pedig pont olyan jól áll a Nanite és a Lumen technológiákkal megtámogatott új ruha, mint az említett alanyoknak, sőt, talán még jobban is.

TeaserPlay sajnos nem tette elérhetővé a demo játszható verzióját, így nekünk csak a nézelődés marad, no meg a szokásos, teljesen hiábavaló reménykedés, hogy a HL2 születésnapjára a Valve talán váratlanul bejelenti a következő részt, vagy legalább a szintén sokat emlegetett Episode 3-at.

Ti örülnétek egy Half-Life 2 remake-nek, vagy inkább nem nyúlnátok egy ilyen legendához?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)