Hirdetés

Underwater Wars - Techdemo

|

Először láthatjuk az orosz Biart főként vizes környezetben játszódó FPS-ét mozgás közben. Popcornt előkészíteni!

Hirdetés

A srácok láthatóan vonzódnak a víz eleméhez, hiszen előző játékaik is eme környezetben játszódtak. Habár sem a Diver: Deep Water Adventures, sem a Diver 2: Arctic Missions nem kapott különösebben nagy sajtóvisszhangot, a közepes minőségű kivitelezés ellenére egy valami nem hiányzott e művekből, mégpedig a hangulat. Igaz, még sosem volt részem a merülés élményében, de pontosan úgy képzelem el, ahogy a Biart ezt elénk tárta.
Legújabb alkotásuk nem rugaszkodik messzire a jól ismert közegtől, csupán annyiban változik, hogy ezúttal nem a természet erői jelentik majd írhánkra a legfőbb veszedelmet, hanem aljas szándékú embertársaink.

 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)