Hirdetés

Uncharted - A készítők szeretnék, ha más platformra is érkezne

|

Evan Wells, a Naughty Dog alelnöke azt nyilatkozta az Examinernek adott interjújában, hogy szeretnék, ha sikerjátékuk nem csak PS3-on lenne játszható.

Hirdetés

Mivel szerződésük van a Sony-val, így nem nehéz kitalálni, hogy sem a Microsoft Xbox 360-ján, sem a Nintendo konzoljain, sem PC-n nem láthatjuk viszont Nathan Drake kalandjait. Azonban a Sony-nak nem a PlayStation 3 az egyetlen konzolja, hiszen ott van a hordozható kis szerkezet, a PlayStation Portable.

Wells azt mondta, hogy kíváncsiak lennének rá, hogy hogy nézne ki egy Uncharted egy hordozható kézikonzolon. Mivel a Naughty Dog emberei főleg a PlayStation 3-ra való fejlesztéshez értenek, így még nem tudni, hogy van-e esély egy PSP-s változatra, azonban mi is kíváncsiak lennénk rá, mi sülne ki belőle.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)