Hirdetés

Uncharted 2 - Tutibiztos megjelenési dátum

|

Sokfélét hallottunk már, ám most hivatalos megjelenési dátummal kedveskedett nekünk a Naughty Dog.

Hirdetés

Volt aki azt mondta, október 13. a nyerő, volt aki október 23-ra szavazott, ám az igazság egy kicsit mindkettőtől eltér. Az Uncharted 2: Among Thieves valódi megjelenési dátuma európában október 16., amerikában október 15.

Az Uncharted 2: Among Thieves a Batman: Arkham Asylum-mal egyetemben jogosan lehet majd az év játéka, hiszen ez a rész is, csakúgy, mint az első, igen jóra sikeredett. Nathan Drake legújabb kalandjait a nemsokára megrendezésre kerülő Eurogamer Expo-n is ki lehet majd próbálni, olyan játékokkal egyetemben, mint a God of War III, a Heavy Rain illetve a MAG, melyeket jövő tavasszal foghatunk a kezünkben. Tehát idén október 16-án már minden PlayStation 3 tulajdonos kipróbálhatja az Uncharted 2 teljes verzióját!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)