Hirdetés

Umbrella Corps - kimondottan érdekes az új játékmód (videó)

|

Egy új videóból ismerhetjük meg az Umbrella Corps Multi-Mission módját, melyben minden körben más feladatot kell teljesítenie a csapatoknak.

Hirdetés

A májusban megjelenő Resident Evil spin-off, az Umbrella Corps továbbra sem tűnik igazán jónak, szépnek vagy különlegesnek, de legalább van benne pár jó ötlet, amitől végül akár még élvezhető is lehet.

A One Life Match játékmódot már ismerjük, ma pedig a Capcom a Multi-Mission módot részletezte. Ebben két háromfős csapat feszül egymásnak, öt, háromperces kört játszanak. Az győz, aki ezek közül legalább hármat megnyer. Az egyes körökben a következő feladatok egyikét kell teljesíteni:

- Target Hunter: Mindkét csapatban van egy-egy célpont, és csak az ő likvidálása ér pontot. A másik két csapattag eldöntheti, hogy sajátjukat védelmezik, vagy inkább agresszívan támadják az ellenséget.

- Respawn Match: Team deathmatch instant újraéledéssel. 

- Domination: A győzelemhez egy adatátviteli pontot kell elfoglalni, és több ideig tartani, mint az ellenfél csapat.

- DNA Hunter: Zombikat kell ölni, és felvenni a DNS-mintájukat. Kulcsfontosságú elpusztítani a másik csapat Zombie Jammer eszközeit is.

- SP DNA Hunter: Az iménti variációja, mutáns zombikkal. Sokkal nehezebb őket legyűrni, és a Zombie Jammer nem hat rájuk. 

- Collector: Egy pályán öt táska van elszórva, ezeket kell minél hamarabb összegyűjteni. 

- Protector: Meg kell találni egy táskát, és olyan hosszan megőrizni, amilyen hosszan csak lehet. Az a játékos, akinél a táska van, mozgó célponttá válik.

- Collar War: A lelőtt játékosok "nyakörveit" kell felszedni. Ha az ellenfél csapat tagjainak nyakörveit szedjük fel, pontot kapunk, ha a saját elhullott csapattagjainkét, megelőzzük, hogy az ellenfél szerezzen pontot.

Visszaköszönnek ugyan a hagyományos, általános többjátékos módok, amikkel most már gyakorlatilag minden multis játékban találkozhatunk, de a Multi-Mission mód ettől függetlenül mókásnak látszik. Nézzétek meg videón is:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)