Hirdetés

Újabb fronton versenghet a Sony és az Xbox a PC-s tábor kegyeiért

|

A házon belül készült címek után még saját szolgáltatását is elhozhatja a platformra a PlayStation.

Hirdetés

Nyáron megújul és még ütősebb szolgáltatás lesz a PlayStation Plus, amelynek az előfizetői egy csomó minőségi játékot kapnak a pénzükért, és akár még klasszikus alkotásokat is újrajátszhatnak, ráadásul úgy, hogy le sem töltik azokat. Ezzel a lépéssel a Sony végre felveheti a harcot a továbbra is remek Xbox Game Pass ellen, és könnyen lehet, hogy még a PC-s tábornak is készül egy kis aprósággal.

Az utóbbi években jól láthatóan közeledett a Sony a PC-s játékosokhoz, hiszen olyan, korábban PlayStation-exkluzív címeket hozott el a platformra, mint a Horizon Zero Dawn, a Days Gone vagy éppen a 2018-as God of War. Egy friss állásajánlat alapján pedig még arra is van esély, hogy a PlayStation Network is átkerüljön PC-re.

Hirdetés

A japán óriás ugyanis egy olyan személlyel kívánja bővíteni az állományát, aki vezetné és továbbfejlesztené a playstationös élményekhez kapcsolódó roadmapet, beleértve a PlayStation hálózatának platform-integrációját is. Ez utóbbi arra enged következtetni, hogy az Xbox apphoz hasonló megoldást szeretne elhozni a Sony PC-re, ami egyszerre szolgálhat boltként és platformként a streaming és a friss PS Plus számára.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Egy ekkora volumenű újdonság bejelentésére egyébként kifejezetten jó alkalom lenne a júniusban megrendezésre kerülő Summer Game Fest. Szerintetek van létjogosultsága a PlayStation Networknek PC-n is?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)