Hirdetés

Új WoW kieg közeleg?!

|

Hát eljött az idő, készülget az epekedve várt World of Warcraft legújabb kiegészítője. A bejelentés persze még nem hivatalos, de sokat elárul a hír valóságtartalmáról, hogy az ESRB németországi ágazata, az USK már szerepelteti oldalán a játék adatlapját.

Hirdetés

A World of Warcraft: Wrath of the Lich King címen futó alkotásról hivatalos megerősítés híján egyelőre semmit biztosat nem lehet tudni, és csak reménykedhetünk, hogy a BlizzConon részletesen is bemutatják majd. Aki nem hiszi, járjon utána!

UPDATE: Úgy tűnik a Blizzard is észrevette az USK apró bakiját, és rövid úton már el is távolították a cuccot az oldalról. Adódik a kérdés, hogy tényleg csak egy véletlen tévedés történt, vagy egyszerűen egy cseles marketingfogás áldozatai lettünk? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)