Hirdetés

Új törvények a vezetés közbeni játékra

|

Az alkohol után a legtöbb balesetet olyan sofőrök okozzák, akik vezetés közben mással foglalkoznak. A vezetés közbeni játékra eddig nem volt tiltó törvény, de most megpróbálják bevezetni az amerikai honatyák.

Hirdetés

Az új törvények megtiltanák a jármű vezetőjének, hogy tv-zen, számítógépezzen, konzolozzon, faxoljon vagy akár beépített konzollal játsszon, miközben úton van. Tekintve hogy modern világunkban egyre több autóba építenek efféle szórakoztatóeszközöket, reális problémával állunk szemben. Talán ez az első olyan játékokat korlátozó rendelet, mellyel a legtöbb játékos egyetérthet. A dolog európai vonatkozása az, hogyha a törvény beválik az Egyesült Államokban, akkor azt a többi országnak és közösségnek is javasolni fogják.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)