Hirdetés

Új S.T.A.L.K.E.R. Contest!

|

Nemrégiben befejeződött a szörnyike rajzolós S.T.A.L.K.E.R. feladvány. Akkor bárki rajzolhatott alieneket, a legjobb három pedig bekerül a végleges játékba. A mai napon újabb érdekesség került előtérbe. Headhunter újabb lehetőséget ad a játékosok kezébe. Ezúttal vicceket lehet kreálni, természetesen a játékkal kapcsolatban. A kis történeteket erre (news@oblivion-lost.com) a címre kell elküldened, természetesen neved, beceneved és e-mail címed feltüntetésével. 2004 március 1-ig bárki küldhet akár többet is, de mielőtt elküldöd, pontosan nézd át (később ugyanis nem módosíthatsz rajta). A beküldött poénokat az Oblivion-Lost.com fórumain olvashatod, és a regisztrált felhasználók szavazhatnak rájuk. Itt dől el, hogy ki lesz a két nyertes! Ha van kedved, less be ide.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)