Hirdetés

Új Monster Hunter játékok készülnek

|

A Capcom az új Nintendo Directen jelentette be a Monster Hunte Rise és a Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin címeket.

Hirdetés

A Monster Hunter rajongók elégedettek lehetnek, hiszen a franchise több fronton is bővül: nemrég mutatta meg magát a Monster Hunter: World társas, csak a megfelelő alkalmat várja a bemutatkozásra a Milla Jovovich főszereplésével készült Monster Hunter film, és már készül a következő videojáték. Sőt, rögtön kettő is. 

Hirdetés

A legújabb Nintendo Directen, illetve az azt követő Monster Hunter Directen került leleplezésre a Monster Hunter Rise, amely nem meglepő módon rogyásig lesz levadászásra váró szörnyetegekkel (mint Aknosom, Tetranadon, Great Izuchi és Magnamalo). A készítők szerint a játék címe sem véletlen, ez ugyanis egy új falmászási képességre utal, amelynek segítségével új magasságokat érhetünk el a játékmenet során. Emellett lesz több hasznos társunk is: egy Palico és egy Palamute, akin lovagolhatunk, rajta utazva nem fogy a staminánk, valamint egy Warbug (nem Wartburg) nevű különleges bogár, amely afféle grappling hookként szolgál. 

A másik projekt a Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin névre hallgat, és különleges élményt ígér a szerepjáték műfaj és a franchise rajongóinak. Egy fiatal Monster Rider áll a középpontban, aki a Kinship Stone segítségével képes kapcsolatot létesíteni a szörnyekkel. Kalandozásaink során elbűvölő karakterekkel, kihívást jelentő küldetésekkel, drámai eseményekkel, szívmelengető barátságokkal és a szériából ismert bestiákkal találkozhatunk majd, ebbe enged betekintést az első trailer:

A Monster Hunter Rise 2021. március 26-án, a Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin pedig 2021 nyarán fog megjelenni Nintendo Switchre. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)