Hirdetés

Új Mátrix játék készülhet?

|

Semmi sem biztos, de elképzelhető, hogy ismét elmerülhetünk majd a Mátrixban.

Hirdetés

Új videojáték készülhet a Mátrix franchise alapján egy Kurakasis nevű szivárogtató jelentése szerint. Az ipari bennfentesnek voltak már pontos jóslatai a jövőt illetően, de ez egy olyan infómorzsa, amivel kapcsolatban még ő sem tűnik túl magabiztosnak.

A Mátrix egy a mai napig népszerű filmsorozat, így a játékipar többször is megpróbált a rajongók kedvében járni kisebb-nagyobb projektekkel. Nem lenne meglepő, ha ezúttal is ez történne.

Hirdetés

Amit Kurakasis biztosan tudni vél, az az, hogy volt egy Mátrix projekt a NetEase Games kezei között. A játék fejlesztése még az új film érkezése, tehát 2021 előtt kezdődött. Magáról a tartalomról nem derült ki semmi, és az "Awake" munkacímből sem tudunk sok mindenre következtetni - bár volt egy The Matrix Awakens nevű UE5-ös demó 2021-ben, azt az Epic Games alkotta meg. Az igazi probléma viszont nem az információhiány, hanem hogy nem ismert a projekt sorsa, azt ugyanis még Kurakasis sem tudja, hogy kukázták-e végül, vagy azóta is formálják.

A NetEase Games neve legfőképp mobilos címek miatt lehet ismerős, így jó esély van rá, hogy a Mátrixot is ezen a vonalon dolgozták fel. A közelmúltban az említett Unreal Engine 5-ös demóval jutottunk legközelebb ahhoz, hogy lássuk, milyen lenne egy modern Mátrix akciójáték.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)