Hirdetés

Új LucasArts játékok jönnek!

|

A konzol tulajdonosok szomorúan konstatálták, hogy a 2007-es év egyik legnagyobb durranásának ígérkezett Star Wars: The Force Unleashed megjelenését 2008-ra halasztották, ám a LucasArts idén sem hagy minket játék nélkül.

Hirdetés

A LucasArts sajnos elhalasztja a Csillagok Háborúja: Az új remény mozikba kerülésének 30. évfordulóját a Star Wars: The Force Unleashed elhalasztásával, ám az egyik PR felelős igyekezett megnyugtatni mindenkit, hogy idén sem maradunk játék nélkül, mivel több címen is dolgoznak jelenleg, amit még nem jelentettek be. Sajnos azt nem tudták kínzással sem kiszedni az emberből, hogy Star Wars centrikus, vagy más témájú játékot fejlesztenek a háttérben a LucasArts fejlesztői, de az biztos, hogy már idén ki fogják adni legalább az egyiket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)