Hirdetés

Új játékon dolgozik a Blizzard – és ebben nem más játékosokkal kell harcolnunk

|

Néhány hónappal azután, hogy kivágták az Overwatch PvE szekciójának fejlesztőit, most új embereket keresnek.

Hirdetés

Néhány hónapja egy jelentés mesélt az Overwatch 2 PvE részének haláláról. A Blizzard jó eséllyel kiszórta a sztorimódért felelős fejlesztőket, és teljesen feladta a lövölde kampányának befejezését. Ezen felül ráadásul a stúdió elgáncsolta a túlélős játékot is, ami sosem kapott egy tisztességes bemutatót.

Ettől függetlenül úgy tűnik, hogy a Blizzard érzi a PvE élményekkel kapcsolatos igényeket. Új álláshirdetésekből derült ki, milyen lesz a stúdió következő projektje.

Hirdetés

A leírás szerint épp aktívan keresnek kollégákat több pozícióra is. A hirdetésekben nem osztottak meg velünk túl sok infót, de azt egyértelműen jelezték, hogy egy még be nem jelentett PvE-orientált címről van szó. Mivel kifejezetten "be nem jelentett" játékként, és nem "új IP-ként" hivatkoznak rá, így nem lennénk meglepődve, ha egy újabb Warcraft, StarCraft, Diablo vagy Overwatch spin-offról lenne szó. Persze az is lehet, hogy csak el akarták takarni egy új sorozat indulását.

Akárhogy is, valami készül, ehhez pedig kreatív vezetőkre, animációs vezetőkre és sok más pozíciót betöltő fejlesztőre lesz szükségük. Ti mire tippelnétek, mi készül épp?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)