Hirdetés

Új játék a Monkey Island atyjától?!

|

Igencsak pletykákkal teli napot élünk, reggel a BG&E most pedig a Monkey Islandot készítő Ron Gilbert-ről tudhattunk meg érdekes infókat. Az úriember netes blogjában elárulta, hogy Franciaországba utazott volna az elmúlt napok egyikén, hogy egy kiadóval találkozzon, ám utazását betegség miatt el kellett halasztania. Ezen kis híren felbuzdulva máris megindultak a spekulációk, hogy Ron valószínűleg új játékot tervez és ha már Franciahon és kiadó, akkor az valószínűleg az UbiSoft-t takarhatja (ismét visszatérünk a BG&E-höz, UbiSoft VS kalandjáték készítők). Tűkön ülve várjuk a fejleményeket, Ron-nak pedig jobbulást! :)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)