Hirdetés

Új információk az ATI szörnyetegéről

|

Az ATI sokat halasztotta már az R600 kódnevű kártyák kiadását, ám úgy tűnik májusban végre megtellhetnek a polcok az új, DirectX 10-es Radeonokkal.

Hirdetés

Új információk láttak napvilágot a hamarosan érkező csúcs kártyáról, amit ezentúl ATI Radeon HD 2900 XT néven kell majd keresni. A HD szócska nagy divat mostanában, ám a cég nem csak poénból ragasztotta rá az új kártyára, mivel a 320 stream processzor, a 128-bites HDR renderelés, a 24xAA képesség, valamint a fizikai számítások igazi ragadozóvá teszik majd a VGA piacon. A HDMI kimenet mellé az 5.1-es hang támogatása is bekerült, ám van ennél jobb hír is az ATI tarsolyában. Az ár úgy néz ki 399 dollár körül alakul majd ennél a modellnél, ami mellé egy igen érdekes teszt eredménnyel is szolgáltak nekünk. Egy Core 2 Extreme QX6700 processzorral szerelt gépen a 3DMark06 teszt program 12000 pontot hozott a kártyának.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)