Hirdetés

Hamarosan megjelenik, úgyhogy mozgásban láthatjuk a The Day Before-t

|

Elhalasztották, miután Unreal Engine 5-re váltottak a fejlesztői, de a projekt szépen halad.

Hirdetés

Még 2021 elején írtunk a MyTona kiadó és a Fntastic (The Wild Eight) közös projektjéről, a The Day Before-ról, amelynek fejlesztői le sem tagadhatták volna, hogy olyan ismert túlélőjátékok inspirálták őket, mint a DayZ, a Tom Clancy's The Division és a The Last of Us. Persze az inspirálódás nem bűn, ha a végeredmény egyedi és minőségi tud lenni, de a zombis MMO egyelőre még nem tudott bizonyítani. 

Eredetileg 2021 második felében kellett volna megjelennie PC-re, majd 2022 nyarára lőtték be a debütálását (immáron konzolokra is), amit aztán szintén nem sikerült tartani, pedig a Steam kívánságlistáját egészen addig vezette a projekt, amíg a cicás Stray le nem taszította a trónról. 

Hirdetés

Egy ideje azonban nem sokat láttunk vagy hallottunk a The Day Before-t illetően. A csendet most a CES 2023 kapcsán egy rövid gameplay trailer törte meg, amely az Nvidia ray tracing és DLSS 3 technológiáit prezentálva igyekezett ízelítőt adni az MMO-ból. Nem sok, de helyzetjelentésnek ez is megteszi, és legalább láthatjuk, hogy milyen szép is lehet a posztapokaliptikus Amerika. 

A The Day Before a jelenlegi tervek szerint március elsején fog megjelenni PC-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re, már ha a fejlesztők - akiknek egy része önkéntesként dolgozik - időben elkészülnek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)