Hirdetés

Új, formabontó Minecraft játék érkezhet hamarosan

|

A Minecraft Dungeons után újabb spin-off jöhet, amivel új szegleteit ismerhetjük meg a Minecraft világának.

Hirdetés

Továbbra is a világ egyik, ha nem a legnépszerűbb játéka a Minecraft, amit játszani és nézni egyaránt milliók szeretnek. A Microsoft szerencsére nem viszi túlzásba, szépen, ütemesen frissítgeti és bővítgeti az alapjátékot, de azért szeretné azok érdeklődését is felkelteni, akik még nem ismerkedtek meg a kockákból álló világgal. 

A 2020-ban megjelent Minecraft Dungeons egy könnyed dungeon crawler volt, ami segített, hogy a fiatalabbak is megismerjék a műfajt, a szülők gyermekeikkel együtt kaszabolhassanak, felkészülve arra a napra, amikor az apukák álma valóra válik, és a megfelelő korba érő fiatalokat végre bevezethetik a Diablo rejtelmeibe.

Hirdetés

Jeff Gerstmann, a Giant Bomb a napokban lemondott alapító újságírója arról beszélt, hogy látott pillanatokat egy készülő Minecraft RTS-ből (avagy valós idejű stratégiai játékból), aminek fejlesztése annyira előrehaladott állapotban tart, hogy akár a hétvégi Xbox & Bethesda Showcase során bemutathatják. A játékosok egy Steve-szerű egységet irányíthatnak, aki utasításokat ad a többieknek, miközben azok a Minecraft ismert lényeivel néznek farkasszemet. A vezért és a játékteret elmondása szerint hátulról látjuk majd, nem felülről.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ha minden igaz, jelenleg a tesztelés zajlik. Azt nem tudni, mely csapat dolgozik rajta, viszont valószínűleg nem ez az a korábban kiszivárgott játék, ami az Oxide Gamesnél készül. Arról azt beszélték, hogy egy a Civilizationhöz hasonló 4X stratégiára számíthatunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)