Hirdetés

Új fejlesztői napló az XCOM: Enemy Unknown-hoz

|

Szinte már túláradó szeretettel várjuk az új XCOM stratégiát, amit a Firaxis fejlesztői készítenek nekünk.

Hirdetés

Minden apró információmorzsára rávetjük magunkat, ami az új XCOM stratégiával kapcsolatba hozható.

Most jutott el hozzánk a Firaxis új fejlesztői naplója, melyben a játék vezető programozója fejti ki nekünk néhány percben, hogy milyen kihívásokkal kell szembenéznie egy csapatnak, amikor egy ilyen nagynevű klasszikust próbálnak meg modernizálni. Sajnos egyelőre csak angolul van meg a videó (de azért bízunk benne, hogy valami jó szamaritánus készít hozzá egy magyar nyelvű feliratot - ráutaló magatartás off - ). Az előző videónál ezt megoldották a rajongók, addig is lehet gyakorolni az angolt, nem olyan nehéz. Mindenesetre egészen jól néz ki a videó elején látható stúdió, egyszer jó lenne őket meglátogatni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)