Hirdetés

A Crysis fejlesztői tovább húzzák az agyunkat, újabb nyom utal a készülő remasterre

|

A Crysis Twitter oldalán a fejlesztők egy az első játékból származó idézettel erősítették meg, hogy valami mocorog a franchise körül.

Hirdetés

A 2007-ben útjára indult videojáték széria már akkor is a lenyűgöző látványvilágával tarolt, és még évekig ez volt a fokmérője annak, hogy egy PC mennyire erős, mivel a grafikája videokártyák ezrein fogott ki egyes jeleneteknél. A 2013-ban megjelent Crysis 3 óta azonban gyanúsan nagy csönd van a sorozat körül, Twitter oldalukon 2016-óta nem volt új poszt - egészen pár nappal ezelőttig.

Hirdetés

Akkor mi is írtunk arról, hogy újabb tweet jelent meg az oldalon, ami a Crysis feltámadására utalhat, most pedig újabb bejegyzés erősíti meg, hogy valami egészen biztosan készül a széria háza táján. Ezúttal egy az első játékból származó idézetet kaptunk, melyet Prophet mond Nomadnak a repülős jelenetben; ez így hangzik:

"Hey Nomad, you're still with us?" azaz 'Hé Nomad, velünk vagy még?".

Azt tudjuk, hogy az EA tervezgeti a régi nagy címeinek remasterelését, és mivel a Crytek legutóbbi játéka, a Hunt: Showdown már elrajtolt, így lehetséges, hogy a csapat nekiállhat leporolni a szériát. Persze simán benne van az a lehetőség is, hogy egy teljesen új cím készül, melynek nyilván minden rajongó jobban örülne, és az is valószínű, hogy egy ilyen kaliberű fejlesztőcsapatot inkább egy új játék fejlesztésére állít rá az EA, mint egy remastered elkészítésére. 

Ti egy remasternek vagy egy új játéknak örülnétek jobban? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)