Hirdetés

Úgy tűnik, hamarosan visszatérhet a Cyberpunk 2077 a PlayStation Store-ba

|

Fontos előrelépés történt, bár egyelőre még nem lehet megvenni a CD Projekt Red játékát PlayStation konzolokra.

Hirdetés

Valószínűleg senkinek sem kell már külön bemutatni a Cyberpunk 2077 szomorú históriáját, a játék ugyanis sok buggal és hiányossággal jelent meg, és bár vannak, akik így is nagyon élvezték ezt a kalandot (én is közéjük tartozom), az kétségtelen, hogy technikai téren komoly gondok voltak tapasztalhatók megjelenéskor. Különösen az előző generációs konzolok első, duci verzióinak tulajdonosai szomorkodhattak.

Minderre válaszul a Sony úgy döntött, hogy a Cyberpunk olyan állapotban van, hogy nem engedélyezi a játék értékesítését, ami le is került a PlayStation Store kínálatából.

Hirdetés

Továbbra sem tudjuk, egészen pontosan mikortól lehet majd ismét megvenni PlayStation konzolokra a Cyberpunk 2077-et, de komoly előrelépésnek tűnik az, hogy a játék ma ismét felkerült a PS Store-ba, bár egyelőre csak a már bejelentett, de még meg nem jelent címek között listázza őt a rendszer.

Remélhetőleg hamarosan érkezik egy hivatalos bejelentés is, és kiderül, mikor vehetik meg ismét a játékot azok, akik eddig lemaradtak róla. Továbbra sem tudjuk, mikor érkezik a Cyberpunk 2077 Xbox Series X-es és PlayStation 5-ös next-gen verziója, így az sem elképzelhetetlen, hogy a PS4-es és PS5-ös kiadás egyszerre fog (újra) debütálni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)