Hirdetés

Watch Dogs - videó a PS4-re való fejlesztésről

|

A Ubisoft munkatársai kiemelten figyelnek a PlayStation 4-es változatra, az újgenerációs konzol leendő tulajdonosainak nem lesz okuk panaszra.

Hirdetés

A Watch Dogs - mostanában néhol Watch_Dogs - egy órányi extra játékidővel érkezik majd a Sony konzoljaira, de nem csak ezért tűnik biztos vételnek PS3 és PS4 tulajdonosok számára: a Ubisoft Montreal nagy odafigyeléssel készíti a játékot.

A hivatalos PlayStation blog ma indított egy új videósorozatot "Conversations with creators" címmel, ennek első része tekinthető meg alább, melyben Dominic Guay vezető producer és Jonathan Morin kreatív rendező mesél a játék PS4-re való fejlesztéséről.

A Watch Dogs és a PlayStation fejlesztői közösen munkálkodnak egy szebb jövőért, hogy teljesen kiaknázhassák a PS4-ben rejlő lehetőségeket. Ennek köszönhetően az ígéretek szerint egy gazdag, mély és részletes városban kalandozhatunk majd, valamint a játék magját adó összekapcsolhatóság (connectivity) is új szintre emelkedhet.

 

A Watch Dogs megjelenése november 22-én esedékes PC-re, PS3-ra, PS4-re, WiiU-ra és Xbox 360-ra, de nem lennénk meglepve, ha a Microsoft május 21-i eseménye után az Xbox 720 is szerepelne a célplatformok között.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)